page_banner
Halo, datang konsultasi produk kami!

Barium Carbonate 99,4% Bubuk Bodas Pikeun Industri Keramik

Barium karbonat, rumus kimia BaCO3, beurat molekul 197,336.Bubuk bodas.Teu leyur dina cai, dénsitas 4.43g/cm3, titik lebur 881 ℃.Dékomposisi dina 1450 ° C ngaluarkeun karbon dioksida.Rada leyur dina cai nu ngandung karbon dioksida, tapi ogé leyur dina amonium klorida atawa amonium nitrat leyuran pikeun ngabentuk kompléks, leyur dina asam hidroklorat, asam nitrat pikeun ngaleupaskeun karbon dioksida.Racun.Dipaké dina éléktronika, instrumentasi, industri metalurgi.Nyiapkeun kembang api, pembuatan cangkang sinyal, palapis keramik, asesoris kaca optik.Éta ogé dianggo salaku rodenticide, clarifier cai sareng pangisi.

Barium karbonat mangrupa sanyawa anorganik penting jeung rumus kimia BaCO3.Ieu mangrupakeun bubuk bodas nu teu leyur dina cai tapi gampang leyur dina asam kuat.Sanyawa multifungsi ieu loba dipaké dina sagala rupa industri alatan sipat unik na.

Beurat molekular barium karbonat nyaéta 197,336.Ieu mangrupakeun bubuk bodas rupa jeung dénsitas 4.43g/cm3.Cai mibanda titik lebur 881 ° C sarta decomposes dina 1450 ° C, ngaleupaskeun karbon dioksida.Sanajan kirang leyur dina cai, éta némbongkeun slight kaleyuran dina cai nu ngandung karbon dioksida.Ogé bisa ngabentuk kompléx, leyur dina amonium klorida atawa solusi amonium nitrat.Sajaba ti éta, éta gampang leyur dina asam hidroklorat jeung asam nitrat, ngaleupaskeun karbon dioksida.


Rincian produk

Tag produk

Indéks Téknis

Harta Unit Nilai
Penampilan Bubuk bodas
Kandungan BaCO3 ≥,% 99.4
Résidu teu leyur asam hidroklorat ≤,% 0.02
Uap ≤,% 0.08
Total walirang (SO4) ≤,% 0.18
Kapadetan bulk 0.97
ukuran partikel (125μm residu saringan) ≤,% 0.04
Fe ≤,% 0.0003
Klorida (CI) ≤,% 0,005

Pamakéan

Salah sahiji ciri utama barium karbonat nyaéta rupa-rupa aplikasi na.Éta tiasa dianggo dina industri éléktronika, instrumentasi sareng metalurgi.Di dieu, éta maénkeun peran anu penting dina nyiapkeun palapis keramik sareng salaku bahan bantu pikeun kaca optik.Sajaba ti éta, ogé boga rupa-rupa aplikasi dina widang pyrotechnics, mantuan produksi kembang api jeung flare.

Barium karbonat henteu dugi ka aplikasi industri.Sipat unik na ogé ngajadikeun eta cocog pikeun kagunaan séjén.Contona, éta bisa dipaké salaku rodenticide a, éféktif ngadalikeun populasi rodénsia.Ogé, éta tiasa dianggo salaku nyucikeun cai, mastikeun kualitas sareng kamurnian cai.Salaku tambahan, éta dianggo salaku pangisi dina sababaraha prosés manufaktur.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami