page_banner

Polimér

Halo, datangna konsultasi produk kami!
  • Kalium Acrylate Pikeun Dispersing Agen

    Kalium Acrylate Pikeun Dispersing Agen

    Potassium Acrylate mangrupikeun bubuk padet bodas anu luar biasa kalayan sipat anu saé sahingga janten tambahan anu berharga pikeun sababaraha industri.Sanyawa serbaguna ieu larut cai pikeun gampang dirumuskeun sareng dicampur.Sajaba ti éta, kapasitas nyerep Uap na ensures konsistensi jeung stabilitas dina kualitas produk.Naha anjeun aya dina industri palapis, karét atanapi napel, bahan anu luar biasa ieu ngagaduhan poténsi anu hadé pikeun ningkatkeun kinerja produk anjeun.

  • Polyvinyl Chloride Pikeun Produk Industri

    Polyvinyl Chloride Pikeun Produk Industri

    Polyvinyl chloride (PVC), umumna katelah PVC, nyaéta polimér serbaguna anu dianggo dina rupa-rupa industri.Dihasilkeun ku polimérisasi monomér vinil klorida (VCM) ngaliwatan mékanisme polimérisasi radikal bébas kalayan bantuan péroxida, sanyawa azo atanapi initiators séjén, ogé cahaya sareng panas.PVC ngawengku homopolymers vinyl klorida jeung kopolim vinyl klorida, sacara koléktif disebut résin vinyl klorida.Kalayan sipat anu luar biasa sareng adaptasi, PVC parantos janten bahan pilihan pikeun seueur aplikasi.