Sajarah Pangwangunan
Cyclohexanone Pikeun Industrial pangleyur
Tentang Kami
Halo, datangna konsultasi produk kami!

SELAMAT DATANG DI PERUSAHAAN KAMI

Shandong xinjiangye Chemical industry Co., Ltd. anu gaduh pangalaman industri kimia langkung ti 25 taun, éta mangrupikeun panyadia produk kimia sareng bahaya kimia anu terkenal sareng panyadia jasa di kota Zibo Cina.Anak perusahaan na, hainan xinjiangye trade Co., Ltd. museurkeun kana jasa téknis sareng bisnis internasional pikeun produk kimia.

produk urang

Produk kami ngajamin kualitas

  • 0+

    Koperasi Klién

  • 0+

    Tutuwuhan Investasi

  • 0+

    Gawé bareng jeung Pabrik

  • 0%

    Laju nguntungkeun

jasa urang

acara ulikan jasa kami

  • Nyadiakeun konsumén produk kimia kualitas luhur

    Nyadiakeun konsumén produk kimia kualitas luhur

    nempo leuwih
  • Nyadiakeun jasa logistik anu aman pikeun ngabéréskeun hariwang anjeun

    Nyadiakeun jasa logistik anu aman pikeun ngabéréskeun hariwang anjeun

    nempo leuwih
  • Nyadiakeun produk ngaropéa sarta rojongan jasa teknis

    Nyadiakeun produk ngaropéa sarta rojongan jasa teknis

    nempo leuwih

Kakuatan urang

layanan palanggan, kapuasan customer

Inpo panganyarna kami

Natrium bisulfit parantos janten headline dina warta akhir-akhir ieu, sareng penting pikeun tetep terang ngeunaan sanyawa kimia ieu sareng dampak poténsialna.Naha anjeun konsumen, pamilik bisnis, atanapi ngan saukur jalma anu resep kana warta lingkungan sareng kaséhatan, ieu anu anjeun kedah terang ngeunaan warta natrium bisulfit panganyarna.Salah sahiji kamajuan konci dina warta natrium bisulfit nyaéta peranna dina pelestarian pangan.Salaku aditif dahareun, natrium bisulfit ilahar dipaké pikeun manjangkeun umur rak rupa produk, kayaning bungbuahan garing, sayuran canned, sarta anggur.Sanajan kitu, perhatian geus diangkat ngeunaan pot ...
Kalium karbonat, ogé katelah potash, mangrupakeun sanyawa kimia serbaguna jeung rupa-rupa aplikasi industri.Nalika paménta kalium karbonat terus naék, penting pikeun usaha sareng investor tetep terang ngeunaan tren sareng inpormasi pasar panganyarna.Pasar kalium karbonat global ngalaman pertumbuhan anu stabil, didorong ku pamakean nyebar dina industri sapertos manufaktur gelas, pupuk, sareng produk perawatan pribadi.Kalayan ningkatna paménta pikeun produk kaca dina séktor konstruksi sareng otomotif, kabutuhan kalium karbonat salaku bahan konci dina produksi gelas parantos ningkat....
Natrium metabisulfit mangrupikeun sanyawa kimia anu seueur dianggo dina industri pangan sareng inuman.Éta ngagaduhan sababaraha tujuan, kalebet salaku pengawet, antioksidan, sareng agén antimikroba.Sanyawa serbaguna ieu maénkeun peran anu penting dina ngajaga kualitas sareng kasalametan seueur produk pangan sareng inuman.Salah sahiji fungsi primér natrium metabisulfit nyaéta kamampuhna pikeun meta salaku pangawét.Eta mantuan pikeun manjangkeun umur rak produk dahareun jeung inuman ku inhibiting tumuwuhna baktéri, ragi, sarta kapang.Ieu hususna penting dina produk sapertos buah garing, anggur, sareng bir, dimana mikroorganisme perusak tiasa mekar.Ku pra...
Pentaerythritol, sanyawa polialkohol serbaguna, nyaksian lonjakan paménta di sababaraha industri, nyababkeun kamekaran pasar pentaerythritol global.Pasar diperkirakeun ngalaman ékspansi anu signifikan ku 2024, didorong ku ningkatkeun aplikasi dina industri sapertos cét sareng palapis, elém, sareng plasticizer.Industri cét sareng pelapis mangrupikeun konsumen utama pentaerythritol, ngamangpaatkeun éta salaku bahan konci dina produksi résin alkyd.Kalayan ngembangna sektor konstruksi sareng otomotif, paménta pikeun cét sareng palapis kualitas luhur naék, sahingga ningkatkeun pasar pentaerythri ...
Barium karbonat nyaéta sanyawa kimia kalayan rumus BaCO3.Ieu mangrupakeun bubuk bodas, euweuh bauan nu teu leyur dina cai sarta leyur dina paling asam.Barium karbonat manggihan aplikasi na di sagala rupa industri alatan sipat unik sarta alam serbaguna.Salah sahiji aplikasi pasar utama produk barium karbonat nyaéta dina manufaktur produk keramik sareng kaca.Hal ieu dipaké salaku fluks, nu mantuan ngurangan titik lebur tina bahan baku, sahingga pikeun suhu firing handap sarta tabungan énergi.Salaku tambahan, barium karbonat dianggo salaku agén klarifikasi dina produksi kaca, ngabantosan ngaleungitkeun najis ...
nempo leuwih