page_banner
Halo, datang konsultasi produk kami!

Cina Factory Maleic anhidrida UN2215 MA 99,7% pikeun Produksi résin

Maleic anhydride, ogé katelah MA, nyaéta sanyawa organik serbaguna anu loba dipaké dina produksi résin.Éta ngagaduhan sababaraha nami, kalebet anhidrida malik dehidrasi sareng anhidrida maleat.Rumus kimia anhidrida maleat nyaéta C4H2O3, beurat molekul 98,057, sareng kisaran titik lebur nyaéta 51-56 ° C.Barang Bahaya PBB Nomer 2215 digolongkeun salaku zat picilakaeun, janten penting pikeun nanganan zat ieu kalayan ati-ati.


Rincian produk

Tag produk

Lembar Data Téknis Kimia

Ciri Hijian Nilai Dijamin
Penampilan Briquettes bodas
Purity (ku MA) WT% 99,5 mnt
Warna Lebur APHA 25 Maks
Titik Solidifying ºC 52,5 mnt
Abong WT% 0,005 Maks
Beusi PPT 3 Maks

Catetan: Penampilan-Bodas briquettes nyaeta ngeunaan 80%, Flakes jeung kakuatan ngeunaan 20%
Maleic anhydride boga ciri kualitas stabil sarta kinerja alus teuing dina produksi résin.Éta maénkeun peran penting dina sintésis rupa-rupa résin sapertos résin poliéster teu jenuh, résin alkyd, sareng résin fénolik anu dirobih.Réaktivitas maleic anhidrida anu saé sareng kasaluyuan sareng jinis polimér anu béda-béda ningkatkeun sipat mékanis sareng termal résin, sahingga cocog pikeun rupa-rupa aplikasi.

Penampilan (kaayaan fisik, warna jsb) Kristal padet bodas
Titik lebur/titik beku 53ºC.
Titik didih awal sareng rentang didih 202ºC.
titik kaingetan 102ºC
Kabakaran luhur / handap atanapi wates ngabeledug 1,4%~7,1%.
Tekanan uap 25Pa(25ºC)
Kapadetan uap 3.4
Dénsitas rélatif 1.5
Kalarutan Réaksi jeung cai

Salah sahiji ciri utama anhidrida maleat nyaéta kalarutan cai, anu tiasa ngabentuk asam maleat nalika leyur dina cai.Fitur ieu matak ngagampangkeun pikeun nanganan sareng ngahijikeun kana sistem dumasar-cai, salajengna ngalegaan panggunaanana dina produksi résin dumasar-cai.Salaku tambahan, anhidrida maleat muncul salaku kristal bodas kalayan kapadetan 1,484 g / cm3, nyayogikeun petunjuk visual pikeun kamurnian sareng kualitasna.

Mastikeun penanganan aman tina anhidrida maleat penting pisan.Disarankeun turutan tungtunan kaamanan kaasup S22 (Ulah ngambekan lebu), S26 (Bila kena panon, bilas geuwat), S36/37/39 (Maké pakean pelindung cocog, sarung jeung panyalindungan panon/beungeut) jeung S45 ( Bisi kacilakaan atawa ngarareunah fisik, neangan perhatian médis langsung).Lambang bahya C nunjukkeun yén éta mangrupikeun bahaya pikeun kaséhatan sareng kedah diurus sasuai.Pernyataan bahaya kalebet R22 (ngabahayakeun upami ditelan), R34 (ngabalukarkeun kaduruk) sareng R42/43 (bisa nyababkeun sensitipitas ku inhalasi sareng kontak kulit).

Maleic anhydride boga kualitas stabil sarta loba dipaké dina produksi résin, sarta mangrupa sanyawa indispensable dina industri kimia.Ieu nawiskeun kaunggulan signifikan kayaning ningkat sipat résin sarta sangkan formulasi basis cai.Versatility sarta réaktivitas na ngajadikeun eta idéal pikeun rupa-rupa aplikasi industri jeung komérsial, sangkan kreasi kualitas luhur jeung produk awét.

Kasimpulanana, maleic anhydride, ogé katelah MA, nyaéta sanyawa organik anu loba dipaké dina produksi résin.Maleic anhydride, kalawan kualitas stabil na, kaleyuran cai, sarta kasaluyuan alus teuing jeung polimér, ngaronjatkeun kinerja résin sarta ngajadikeun eta cocog pikeun rupa-rupa aplikasi.Tapi, alatan potensi bahaya kaséhatan anhidrida maleat, nanganan anhidrida maleat merlukeun adherence ketat kana tungtunan kaamanan.Gemblengna, maleic anhydride muterkeun hiji peran penting dina industri kimia sarta penting pisan pikeun pabrik résin-kinerja tinggi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami