page_banner
Halo, datangna konsultasi produk kami!

Isopropanol Pikeun Industri cet

Isopropanol (IPA), ogé katelah 2-propanol, nyaéta sanyawa organik serbaguna anu loba dipaké dina sagala rupa industri.Rumus kimia IPA nyaéta C3H8O, nyaéta isomér n-propanol sarta mangrupa cairan transparan teu warnaan.Hal ieu dicirikeun ku bau has anu nyarupaan campuran étanol sareng aseton.Sajaba ti éta, IPA boga kalarutan luhur dina cai sarta ogé bisa larut dina rupa-rupa pangleyur organik, kaasup étanol, éter, bénzéna, sarta kloroform.


Rincian produk

Tag produk

Indéks Téknis

Barang Unit Standar Hasilna
Penampilan Cairan transparan teu warnaan sareng bau aromatik
Warna Pt-Co

≤10

<10

Kapadetan 20°C 0.784-0.786 0.785
eusi % ≥99.7 99.93
Uap % ≤0.20 0,029
Kaasaman (CH3COOH) Ppm ≤0.20 0,001
vaporized sésa % ≤0,002 0,0014
Karboksida (aseton) % ≤0.02 0.01
sulfida (S) MG/KG ≤1 0.67

Pamakéan

Isopropanol loba dipaké dina loba widang kusabab kinerja alus teuing.Pamakéan utama na aya dina industri farmasi salaku bahan konci dina pembuatan rupa-rupa obat sareng obat.Ieu kalebet antiseptik, alkohol gosok, sareng agén beberesih anu dipikabutuh pikeun disinfeksi.Salaku tambahan, IPA seueur dianggo dina kosmétik, khususna salaku toner sareng astringent.Kaleyuran na dina cai sareng pangleyur organik ngajadikeun éta pilihan anu saé pikeun ngarumuskeun produk kageulisan sapertos lotion, krim sareng seungit.

Salian farmasi sareng kosmétik, IPA ogé maénkeun peran konci dina produksi plastik.Hal ieu dianggo salaku pangleyur sareng perantara dina prosés manufaktur, ngabantosan nyiptakeun produk plastik anu awét sareng serbaguna.Salaku tambahan, IPA seueur dianggo dina industri seungit salaku pangleyur pikeun ékstraksi minyak atsiri sareng sanyawa rasa.Kamampuhna pikeun ngabubarkeun seueur zat organik ngajamin ékstraksi sareng nahan rasa anu dipikahoyong.Tungtungna, IPA manggih aplikasi dina industri cet na coatings, akting salaku pangleyur jeung agén beberesih, sarta mantuan pikeun ngahontal konsistensi dipikahoyong tur stabilitas produk ahir.

Kasimpulanana, isopropanol (IPA) nyaéta sanyawa berharga anu nawiskeun seueur kauntungan dina sababaraha séktor industri.Sifat organikna, kaleyuran anu luhur, sareng sipat unik ngajantenkeun éta idéal pikeun farmasi, kosmétik, plastik, seungit, cét, sareng seueur deui.IPA boga rupa-rupa aplikasi, sarta versatility na efficacy ngajadikeun eta bagian integral tina rupa-rupa prosés produksi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami