page_banner
Halo, datangna konsultasi produk kami!

Thionyl Chloride Pikeun Péstisida

Rumus kimia tionil klorida nyaéta SOCl2, nyaéta sanyawa anorganik khusus sareng dianggo dina sagala rupa industri.Cairan teu warnaan atanapi koneng ieu gaduh bau anu kuat sareng gampang diidentifikasi.Tionil klorida larut dina pangleyur organik sapertos bénzéna, kloroform, sareng tetraklorida.Sanajan kitu, éta dihidrolisis ku ayana cai sarta decomposes lamun dipanaskeun.


Rincian produk

Tag produk

Indéks Téknis

Barang Unit Standar Hasilna
KOH %

≥90.0

90.5

K2CO3 %

≤0.5

0.3

Klorida (CL) % ≤0,005 0,0048
Sulfat (SO4-) % ≤0,002 0.002
Nitrat & Nitrit (N) % ≤0,0005 0.0001
Fe % ≤0,0002 0.00015
Na % ≤0.5 0.48
PO4 % ≤0,002 0.0009
SIO3 % ≤0.01 0.0001
AL % ≤0.001 0.0007
CA % ≤0,002 0,001
NI % ≤0,0005 0.0005
logam beurat (PB) % ≤0.001 No

Pamakéan

Salah sahiji ciri utama tionil klorida nyaéta peran konci na dina produksi asam klorida.Sanyawa ieu loba dipaké pikeun aplikasi ieu alatan réaktivitas alus teuing jeung asam karboksilat.Sajaba ti éta, thionyl klorida ogé mangrupa bahan penting dina produksi péstisida, farmasi, dyes sarta loba sanyawa organik lianna.Versatility sarta adaptability ngajadikeun eta bahan populér di industri kimia.

Kalayan thionyl klorida, anjeun tiasa yakin yén anjeun kéngingkeun produk kualitas luhur anu nyumponan standar industri anu ketat.Rumus kami ngalaman ukuran kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun kamurnian sareng potency.Unggal bets sacara saksama diawaskeun pikeun konsistensi sareng reliabilitas, janten pilihan kahiji pikeun sababaraha aplikasi.

Ti pabrik farmasi nepi ka produser péstisida jeung pabrik ngalelep, Thionyl Chloride boga rupa-rupa kagunaan pikeun minuhan kabutuhan industri béda.Kamampuhan pikeun ngaréaksikeun sareng sanyawa anu béda ngamungkinkeun ngahasilkeun solusi kimia anu khusus, ningkatkeun efisiensi sareng produktivitas.Thionyl Chloride kami dibungkus dina wadah anti bocor pikeun mastikeun kasalametan salami transportasi sareng neundeun.

Dina kacindekan, thionyl klorida mangrupakeun sanyawa serbaguna sarta indispensable kalawan aplikasi dina sababaraha industri.Réaktivitas na alus teuing ngajadikeun eta idéal pikeun pembuatan asam klorida, péstisida, farmasi, dyes, sarta loba sanyawa organik lianna.Kalayan komitmen kami pikeun kualitas sareng patuh kana standar industri, anjeun tiasa ngandelkeun thionyl klorida pikeun nganteurkeun hasil anu konsisten sareng dipercaya.Taroskeun kami ayeuna pikeun ngalaman kauntungan anu unggul tina thionyl klorida sareng nyandak produksi anjeun ka jangkung anu énggal.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami