page_banner
Halo, datangna konsultasi produk kami!

Cyclohexanone Pikeun Industrial pangleyur

Cyclohexanone, kalayan rumus kimia C6H10O, mangrupikeun sanyawa organik anu kuat sareng serbaguna anu parantos dianggo dina rupa-rupa industri.Keton siklik jenuh ieu unik sabab ngandung atom karbon karbonil dina struktur cincin genep anggotana.Cairan anu jelas, teu warnaan sareng bau bumi sareng mint anu khas, tapi tiasa ngandung fénol.Nanging, éta kedah diperhatoskeun yén dina waktosna, nalika kakeunaan najis, sanyawa ieu tiasa ngalaman parobihan warna tina bodas caian kana koneng kulawu.Sajaba ti éta, bau pungent na intensifies sakumaha najis dihasilkeun.


Rincian produk

Tag produk

Indéks Téknis

Barang Unit Hasilna
Penampilan Cairan teu warnaan
Kapadetan g/cm3

0.946-0.947

Kasucian % 99,5 mnt
Uap % 0,08 max
Kromatisitas (dina Hazen) (Pt-Co) ≤ 15 max
Kandungan aldehida (sebagai formaldehida) % 0,005 max
Kaasaman (sakumaha asam asétat) % 0,01 max

Pamakéan

Salah sahiji ciri utama cyclohexanone nyaéta peranna salaku bahan baku kimia anu penting.Ieu mangrupikeun perantara utama dina produksi nilon, kaprolaktam sareng asam adipat.Sanyawa ieu mangrupikeun bagian penting tina produksi seueur barang-barang industri sareng konsumen, tina tékstil sareng tali ban dugi ka suku cadang mobil sareng bungkusan plastik.Ieu ngabuktikeun pentingna Cyclohexanone dina sektor manufaktur global.

Sajaba ti éta, cyclohexanone miboga sipat pangleyur alus teuing, sahingga hiji bahan indispensable dina sagala rupa aplikasi.Éféktif pisan pikeun ngabubarkeun sareng nyebarkeun péstisida sapertos inséktisida organofosfat sareng analogna.Hal ieu ngajadikeun éta hiji sekutu indispensable dina sektor tatanén, dimana pangiriman péstisida efisien sarta sasaran penting pisan.Sajaba ti éta, éta tindakan minangka agén leveling alus teuing pikeun dyed na matte silks, mastikeun konsistensi optimum jeung tékstur.Sajaba ti éta, cyclohexanone tindakan minangka degreaser dipercaya pikeun logam digosok sarta salaku bahan konci dina staining kai jeung prosés varnishing.

Dina kacindekan, Cyclohexanone nawarkeun rupa-rupa aplikasi jeung kauntungan sakuliah sababaraha industri.Pentingna dina manufaktur digariskeun salaku bahan baku kimia pikeun ngahasilkeun sanyawa dasar sapertos nilon.Saterusna, versatility salaku pangleyur industri jeung efektivitas na dina aplikasi agrokimia jeung tékstil ngajadikeun eta asset berharga dina sagala rupa widang.Nangkeup kakuatan cyclohexanone - solusi kimiawi ieu muka panto ka kamungkinan sajajalan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami