page_banner
Halo, datang konsultasi produk kami!

Natrium Bisulphite Bubuk Kristal Bodas Pikeun Industri Pangan

Sodium bisulphite, sanyawa anorganik jeung rumus NaHSO3, nyaéta bubuk kristalin bodas jeung bau pikaresepeun walirang dioksida, dipaké utamana salaku ngabodaskeun, pangawét, antioksidan, jeung inhibitor baktéri.
Natrium bisulphite, kalawan rumus kimia NaHSO3, mangrupa sanyawa anorganik penting jeung sababaraha kagunaan di sagala rupa industri.Bubuk kristalin bodas ieu tiasa gaduh bau sulfur dioksida anu teu pikaresepeun, tapi pasipatan anu langkung luhur tibatan ngagentos éta.Hayu urang ngali katerangan produk sareng ngajalajah fitur-fiturna anu rupa-rupa.


Rincian produk

Tag produk

Indéks Téknis

Harta Unit Métode tés
Terus (SO2 % 64-67
Fraksi massa Intolerant %, ≤ 0.03
Klorida (Cl) %, ≤ 0.05
Fe %, ≤ 0.0002
Pb %, ≤ 0,001
Ph 4.0-5.0

Pamakéan:

Kahiji, natrium bisulphite ilahar dipaké dina industri tékstil, utamana dina pemutihan kapas.Éta sacara efektif ngaleungitkeun najis, noda sareng bahkan warna tina lawon sareng bahan organik, mastikeun bérés beresih sareng terang.Sajaba ti éta, sanyawa ieu ogé loba dipaké salaku agén réduksi dina industri kayaning dyestuffs, papermaking, tanning, sarta sintésis kimiawi.Kamampuhan pikeun ngagampangkeun réaksi kimia ku cara ngirangan kaayaan oksidasi zat ngajadikeun éta aset berharga dina seueur prosés manufaktur.

Ngenalkeun katergantungan industri farmasi kana Natrium bisulfit salaku sanyawa panengah penting pisan.Éta maénkeun peran konci dina produksi ubar penting sapertos metamizole sareng aminopyrine.Kalayan kualitas kelas farmasi, obat-obatan ieu dipastikeun aman sareng efektif, sahingga nyumbang kana karaharjaan jutaan jalma.

Sajaba ti éta, Sodium bisulphite ogé boga tempat di industri pangan.Varian dahareun-grade na mangpaat salaku agén pemutihan, pangawét jeung antioksidan, éféktif ngaronjatkeun kualitas sarta umur rak tina rupa-rupa produk pangan.Aplikasi ieu nguntungkeun industri pangan ku mastikeun kasalametan pangan sareng manjangkeun umur produk.

Pamakéan penting séjén tina Sodium bisulphite nyaéta kamampuan pikeun ngubaran cai limbah anu ngandung kromium.Éta agén mujarab pikeun ngirangan sareng nétralisasi kromium héksavalen, sanyawa anu kacida toksik sareng karsinogenik.Sajaba ti éta, dipaké salaku aditif electroplating, mantuan pikeun ngahontal kualitas palapis unggul bari ngurangan dampak lingkungan.

Dina kacindekan, Natrium bisulphite geus mecenghul salaku sanyawa multifunctional kalawan utiliti luar biasa di sagala rupa industri.Aplikasina dibasajankeun tina pemutihan katun dina industri tékstil ka perantara anu maénkeun peran konci dina produksi farmasi.Saterusna, varian dahareun-grade na mantuan dina pelestarian dahareun jeung enhancement, bari peranna dina wastewater treatment na electroplating nunjukkeun nilaina salaku solusi ramah lingkungan.Pertimbangkeun ngalebetkeun Sodium bisulphite kana prosés anjeun sareng ngalaman mangpaat anu penting pikeun anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami